
Mieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej z płatkami owsianymi i nasionami bezglutenowa 600 g - Bauck Hof (EKO)
Ceny produktów w supermarketach online
Sklep
Cena
Dostępny
Zaktualizowane
Kategoria
null;Mieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej z płatkami owsianymi i nasionami bezglutenowa 600 g - Bauck Hof (EKO)
Opis
SKŁADNIKIpłatki OWSIANE pełnoziarniste (bezglutenowe)*, pestki dyni*, nasiona słonecznika*, mielone siemię lniane*, SEZAM*, siemię lniane*, nasiona chia - szałwia hiszpańska (Salvia hispanica)*, płatki jaglane pełnoziarniste*, mielone łuski babki jajowatej*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1943 kJ / 467 kcal Tłuszcz: 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g Węglowodany: 29 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 13 g Białko: 19 g Sól: 1,5 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania zalać 550 ml wrzącej wody i wymieszać. Pozostawić do wyrośnięcia przez 20 minut, następnie uformować chleb i położyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia lub włożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 70 minut (górna i dolna grzałka). INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kategoria
null;Mieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej z płatkami owsianymi i nasionami bezglutenowa 600 g - Bauck Hof (EKO)
Opis
SKŁADNIKIpłatki OWSIANE pełnoziarniste (bezglutenowe)*, pestki dyni*, nasiona słonecznika*, mielone siemię lniane*, SEZAM*, siemię lniane*, nasiona chia - szałwia hiszpańska (Salvia hispanica)*, płatki jaglane pełnoziarniste*, mielone łuski babki jajowatej*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1943 kJ / 467 kcal Tłuszcz: 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g Węglowodany: 29 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 13 g Białko: 19 g Sól: 1,5 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania zalać 550 ml wrzącej wody i wymieszać. Pozostawić do wyrośnięcia przez 20 minut, następnie uformować chleb i położyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia lub włożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 70 minut (górna i dolna grzałka). INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu.